Hanis @t Home (c) Copyright 2010. Powered by Blogger.
RSS

Durian Crepe Area Kota Kinabalu

DEMAM DURIAN CREPE

As Salam dan halo-halo untuk semua..lame dah nana tidak up date blog..di sebabkan kesibukan tugas serta tempahan seharian. Alhamdulillah kepada Ilahi yang memberi rezeki. Update blog sudah tentu ada produk baru dari Hanis At Home kan kan...ye DURIAN CREEP yang sedang meledak2 di area semenanjung..dan juga bakal meledak2 di area Borneo ini..alkisah walaupun harga durian di KK ni mak aiii mahal pakai kg...namun perjuangan tetap diteruskan bagi pecinta-pecinta durian dan juga bakers sekelian.. 

Nak cerita rasa durian creep ini hmm..sangatlah lemak ber krim. bukan guna fresh cream biasa ye fillingnye tu..ia adalah custard cream..dan kulitnye bukanlah menggunakan tepung biasa yang macam lempeng dadar,,ia adalah campuran dari pelbagai jenis tepung..haaa kenyal2 manis2 lemak2 masin2...all in one.
Untuk tempahan dan kelas durian creep ini telah dibuka. Jangan lepaskan peluang. Penghantaran free area Sepanggar untuk 3 box ke atas dan charge delivery hanya RM 5 untuk area Tuaran dan KK town.

TEMPAH SEKARANG! DURIAN CREPE


RM 10 / 6pcs


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Martha Joe said...

hello there....nak tanya...durian crepe masih ada dijual?saya berminat untuk membeli dalam 3boxes..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...